BéKSZI József Attila Kollégiumi Tagintézménye JAK

PostHeaderIcon2010 - 2011

 

  2011. február 10. – 24. Farsangolás!
 
Több éve már, hogy a farsang időszakában a BéKSZI József Attila Kollégium és a Szent – Györgyi Albert Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium diákjai szervezett szabadidős programjaikra meghívják, és vendégül látják egymást. Hagyományoknak megfelelően, ez alkalommal is a két kollégium Diák Tanácsa állította össze, és szervezte meg az eseményeket.
Bár a farsangolás Vízkereszttől Hamvazószerdáig tart, a rendezvénysorozatot a Valentin napi vetélkedő és a „Csomagoljunk szépen, olcsón kedvesünknek” nyitotta meg.
Együtt fejtettek rejtvényt, asztaliteniszeztek, és sütöttek farsangi fánkot a diákok.
A farsangi szokásokhoz kapcsolódó játékos ügyességi vetélkedőt Boczonádi Imre és Szekeres Krisztián Diák Tanács tagok vezették. Akik ott voltak, kellemes hangulatot, olykor önfeledt kacagásba torkolló perceket szerezhettek önmaguknak és egymásnak.
A „Farsang Kupa” teremfoci bajnokság 6 csapat részvételével a József Attila Kollégiumban még tart. Most is látványos, izgalmas mérkőzéseken versengenek a végső győzelemért a fiúk, ahol a barátnők is ott szurkolnak ismerőseiknek.
Kedden farsangi ünnepség volt a Szent – Györgyiben, csütörtökön pedig fánksütéssel és a Karácsony Kupa döntőivel lezárult a „Farsangolás 2011” szabadidős rendezvénysorozat.

  

  2011.01. 06.   Hamarosan félév vége

Idén sem kerülhetjük el a félév végét :). Egyetemeken, főiskolákon vizsgaidőszak tombol! Nekünk is kijut ám a jóból! Egyesek a kettesért, a négyesek pedig az ötösért küzdenek...

A DÖK vezetése és a nevelők mindenkinek eredményes félévzárást kívánnak.

 

 

2010.12. 06.   Itt járt a Mikulás

Hagyományinkhoz híven ismét meghívtuk a gyermekek kedvencét: a MIKULÁST.

Idén -a nemrégiben nyugdíjba ment- volt nevelőnk Mézes Mihály tanár úr vállalta el ezen nemes felkérést. Bár nem a Lappföldről érkezett, zsákjában volt minden jó: piros alma, mogyoró. Már nagyon vártuk, hogy megérkezzen, hiszen az egész éves hajtás után jól esik az elismerés!

Persze,mint minden jóravaló mikulás Ő is tudta, hogy ki mit érdemel(ne). Szerencsére virgácsot senki sem kapott, csak csupa finomságokat.

Köszönjük Neked MIKULÁS

Képekben:
Értékelés