BSZC sítábor az osztrák Alpokban

 

 

 

BSZC sítábor az osztrák Alpokban


A Trefort Ágoston Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium mintegy nyolc év kihagyás után ébresztette föl régi hagyományát és 2019. január 19-24.-ig iskolai sítábort szervezett Ausztriába. A Trefort tagiskola testnevelője, Bagi Árpád szervező munkájának köszönhetően ezúttal nem csak iskolánk tanulói, hanem a Békéscsabai Szakképzési Centrum valamennyi tagiskolájának diákjai és tanárai utazhattak el a karintiai Alpokba, kiváló lehetőséget teremtve ezzel az intézmények közötti kapcsolatteremtésben, egymás jobb megismerésében.

Az 1500m magasban fekvő Innerkremsben lévő szállás teljes kényelmet biztosított az egész napi síelés után a résztvevőknek, hiszen svédasztalos reggelivel és vacsorával várták a síelésben elfáradt társaságot. A háromcsillagos szálloda szaunája és gőzfürdője pedig gondoskodott arról, hogy minden nap frissen, üdén, kipihenten kezdjük az újabb csúszással töltött napot.

Az innerkremsi sípályák kiváló lehetőséget biztosítanak a kezdőtől, újrakezdőkig, vagy akár a mesteri síelőkig, snowboardozókig. Mindenki megtalálta a számára megfelelő sípályát, a kezdők pedig síoktatáson vehettek részt. Az 1550m magasságból induló felvonókkal 2200m magasságig juthattak el a síelők, snowboardosok, ahol hóbiztos, kiválóan gondozott mintegy 12 sípálya közül választhattak.

Mindannyian remekül éreztük magunkat, melyben a jó társaságon és a kiváló szervezésen túl, a csodaszép napsütéses időnek is nagy szerepe volt. Köszönjük a barátságot!

Jövőre Veletek (is) ugyanitt!!!